×   Sulje
MH-Kate Oy Facebook MH-Kate Oy Facebook MH-Kate Oy Instagram
Ota yhteyttä, kysy tarjous!
Lataa kattoasentajan opas!
myynti@mh-kate.fi (06) 417 1100
☰  Valikko

Huopakattotuotteet

Vaadi katollesi Kattoliiton tuoteluokituksen täyttävät tuotteet

KattoliittoBitumikattoala on yhdessä Kattoliitto ry:n kanssa laatinut katemateriaalien teknisiin ominaisuuksiin perustuvan luokituksen. Se määrittelee, millaisia ominaisuuksia eri kohteissa käytettävillä bitumikermeillä pitää olla. Se määrittelee myös millaisia katemateriaalien, kiinnikkeiden ja läpivientien tulee olla.

MH-Kate Oy on Kattoliitto ry:n jäsenyritys. Me teemme katot Kattoliiton suosituksia noudattaen ja hyvässä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Olemme aidosti kiinnostuneita juuri Sinun kiinteistösi katosta, on kyse sitten uudis- tai saneerauskohteesta. Vuosikymmenten kokemuksella tarkkaan mietityt tekniset ratkaisut luovat onnistumisen edellytykset.

Me opastamme Sinua kattomateriaalin ja värin valinnassa sekä suunnittelemme ja toteutamme uuden huopakattosi. Tarvittaessa myös tarkastamme ja huollamme kattosi vuosittain.

Kumibitumikermit

Meiltä saat sekä kotimaisten että ulkomaisten kermivalmistajien laatutuotteita, jotka soveltuvat jokaiseen kohteeseen. Niin loivaan kuin jyrkkään kattoon.

Värejä ja malleja on runsaasti. Niistä löytyy sopiva vaihtoehto kaikkiin kattoihin.

 

 

 

EPDM

EPDM-tuotteet säilyttävät hyvin elastisuutensa ollen pitkäikäisiä ja joustavia tuotteita.

Niitä voitaan käyttää erilaisiin käyttötarkoituksiin. 

Käytämme tunnettujen ja luotettavien tavaravalmistajien laadukkaita tuotteita.

huopakatto referenssi Naava Resort

PVC-katteet

PVC-katteina käytämme tunnettujen ja luotettavien tavaranvalmistajien laadukkaita tuotteita.

PVC-katteen värivalikoima on laaja, ja erityisesti vaalea on suosittu pakkasvarastoissa sen viilentävyyden takia kesähelteillä.

PVC-kate on yksikerroskate joka kiinnitetään mekaanisesti ja saumat hitsataan kiinni kuumailmapuhaltimella, kerralla valmista!

Tuotteemme täyttävät kaikki tarvittavat määräykset ja niistä löytyvät CE-merkinnät ja suoritustasoilmoitukset eli DoP:t.

 

PVC katto
 
 

Katetaanko kattosi yksi- vai kaksikermiratkaisulla?

Yksikerrosratkaisu on yksikerroksinen kumibitumikate, joka voidaan asentaa saneerauskohteissa suoraan vanhan katteen päälle. Se sopii myös uudisrakentamiseen. Joustavan rakenteensa ansiosta se kestää hyvin lämpötilanvaihtelusta johtuvia rakenteiden liikkeitä. Sillä saadaan kestävä ja pitkäikäinen bitumikate katoille, joiden kaltevuus on jyrkempi kuin 1:40.

Kaksikerrosratkaisussa käytetään kahta päällekkäistä kermiä: aluskermiä ja pintakermiä. Näin saadaan erittäin vahva ja kestävä bitumikate vuosikymmeniksi kaikille katoille.

Loivemmille kuin 1:40 katoille suositellaan aina kaksikerrosratkaisua. MH-Kate käyttää urakoinnissaan korkealuokkaisia kumibitumikermejä, joista löytyy sopiva vaihtoehto jokaiselle katolle.

huopakatto kaltevuustaulukko
© 2024 MH-Kate Oy • Tietosuoja