×   Sulje
MH-Kate Oy Facebook MH-Kate Oy Facebook MH-Kate Oy Instagram
Ota yhteyttä, kysy tarjous!
Lataa kattoasentajan opas!
myynti@mh-kate.fi (06) 417 1100
☰  Valikko

Ostajan opas - Yritykset

Huopakatto – erinomainen vaihtoehto

Huopakatto on luotettava, taloudellinen, hiljainen, pitkän elinkaaren omaava ja ennen kaikkea näyttävä valinta katollesi. Huopakatto sopii jokaiselle katolle. Huopakatto on hiljainen. Huopakatto on myös turvallinen; katolta eivät lumet luista!

Nykyiset SBS-kumibitumikermit soveltuvat suomalaiseen ilmastoon. Ne kestävät hyvin lämpötilojen vaihtelua. Pintakermin sirote suojaa kermiä rasitukselta ja UV-säteiltä sekä mahdollistaa eriväriset kermit.

Helpottaaksemme kattoremonttiasi, olemme koonneet listan asioista, joita sinun olisi hyvä käydä läpi kattomateriaalia ja urakoitsijaa valitessasi.

Vaihda Ostajan opasta :  Yritykset  -  Taloyhtiöt  -  Yksityiset

 

Koska katto pitää uusia?

Katto on syytä uusia, kun pintasirotteet ovat lähteneet tai korjattavia kohtia alkaa olla paljon. Uusi katto on paikallaan myös silloin, jos katolle on kertynyt paljon kasvustoa, esim. sammalta ja kasvien taimia.

opas koskauusia

Mitä on katon alla?

Katon tärkein tehtävä on suojata sen alapuolisia rakenteita säänvaihtelulta. Kallein omaisuutemme on juuri katon alla, on siellä sitten tuotantokoneita tai kodin omaisuutta. Siksi on tärkeää huolehtia vesikatteen kunnosta ja kiinnittää huomiota urakoitsijan valintaan.

Niittyvillan koulu 1

Millaiselle katolle huopakatto sopii?

Huopakatto sopii jokaiselle katolle. Mitä monimuotoisempi katon muoto on tai mitä suurempi kohde on, niin sitä varmemmin siinä on huopakatto. Toimivia huopakattoja on suurissa teollisuus- ja kauppakiinteistöissä, julkisrakennuksissa, kerros- ja rivitaloissa sekä omakotitaloissa. Huopakatto asennetaan usein myös pelti- ja tiilikattojen alle aluskatteeksi sen vesitiiviyden takia. Huopakatto soveltuu erittäin hyvin tasakattoisiin kiinteistöihin.

Olemassa olevat loivat konesaumapeltikatot, joissa ongelmana ovat usein toistuvat vesivuodot voidaan saneerata kustannustehokkaasti. Olemassa olevan katteen päälle asennetaan erikoismineraalivillalevyt ja sen päälle kumibitumikermi- tai pvc-kate.

opas halonen

Väreissä ja malleissa on mistä valita!

Korkea laatu ja taloudellisuus on meille kunnia asia. Meiltä saat sekä kotimaisten että ulkomaisten valmistajien laatutuotteita niin loivaan kuin jyrkkäänkin kattoon. Värejä ja malleja on runsaasti. Niistä löytyy sopiva vaihtoehto kaikkiin kattoihin. Valkoinen pintasirote on suosittua käyttää esim. pakkasvarastorakennuksissa.

Meillä on saatavana pinnoitteina myös paloturvallista metallipinnoitetta sekä ilmaa puhdistavaa titaanioksidipinnoitetta.

PVC-katteina käytämme tunnettujen ja luotettavien tavaranvalmistajien tuotteita.

Tuotteemme täyttävät kaikki tarvittavat määräykset ja niistä löytyvät CE-merkinnät sekä suoritustasoilmoitukset eli DoP:t.

Haluamme tarjota Sinulle yksityiskohtia myöten mietityn kumibitumi- tai PVC-kateratkaisun ammattitaitoisten ja koulutettujen eristäjien tekemänä.

opas materiaali

Mieti, millaisen urakoitsijan haluat katollesi?

Oikein valitut kattomateriaalit sekä ammattitaitoinen suunnittelu vaativat vielä ammattitaitoisen toteutuksen ja valvonnan. Meillä ne ovat kohdillaan. Panostamme työntekijöidemme kouluttamiseen sekä työmaakohtaiseen perehdytykseen. Koulutamme henkilöstöämme suunnitelmallisesti ja kaikilla eristäjillämme on voimassa olevat tulityö- ja työturvallisuuskortit sekä e-perehdytys. Henkilöstömme on saanut monipuolisen koulutuksen työhönsä alan viimeisimmän tiedon ja kehityksen mukaan. Myös Valttikortit, jotka ovat työturvallisuuslain mukaiset henkilötunnisteet, löytyvät henkilökunnaltamme. Kehityskeskustelut ovat osa yrityksemme henkilöstöhallintoa.

Käytössämme ovat myös alan nykyaikaisimmat koneet ja laitteet ja seuraamme jatkuvasti alan teknistä kehitystä.

Tilaajavastuulain edellyttämät raportit yrityksestämme ovat maksutta saatavissa tilaajavastuu.fi -palvelusta. Myönnämme asentamallemme katteelle 10 vuoden kirjallisen takuun.

Haluamme tarjota Sinulle parhaan mahdollisen lopputuloksen!

urakoitsja yri

Vastuullinen rakentaminen

MH-Kate Oy:n toiminta on sertifioitua

Yrityksemme tekemät kattojen lämmön- ja vedeneristystyöt sekä muut rakennusten ulkopuoliset vedeneristystyömme on sertifioitua laatua.

Bureau Veritas myönsi yrityksellemme alan ensimmäisten joukossa ISO9001 ja ISO14001 sertifikaatit osoituksena ammattimaisesta ja laadukkaasta sekä ympäristön huomioivasta liiketoiminnan harjoittamisesta. Olemme iloisia tästä ulkopuolisen tahon tekemästä arvioinnista, se on suuri arvostus yrityksemme tekemästä jokapäiväisestä työstä. Jatkuvan parantamisen ja kehittämisen työtä on tästä hyvä jatkaa, onhan asiakastyytyväisyys toimintamme kulmakivi.

Suomen Asiakastieto Oy on myöntänyt MH-Katteelle Suomen Vahvimmat Platina-sertifikaatin vuodesta 2010. Sertifikaatti myönnetään ainoastaan parhaista parhaille: vain alle 10% suomalaisista yrityksistä täyttää sertifikaatin tiukat kriteerit. Luokitus on merkki yrityksen erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.

Olemme Luotettava Kumppani! Tilaajavastuulain edellyttämät raportit yrityksestämme ovat maksutta saatavissa tilaajavastuu palvelusta. Hae ajantasainen tilaajavastuuraporttimme täysin veloituksetta osoitteesta https://www.vastuugroup.fi/fi-fi/

MH-Kate Oy on Kattoliitto ry:n jäsenyritys. Kattoliitto edistää hyvää kattorakentamista, edistää alan tutkimus- ja kehitystyötä, kouluttaa sekä ohjata vaatimusten ja standardien kehittymistä.

Myönnämme asentamallemme katteelle 10 vuoden kirjallisen takuun. Haluamme tarjota Sinulle parhaan mahdollisen lopputuloksen!

BV ISO9001 ISO14001

www.tilaajavastuu.fi logo

PL LOGO MH Kate Oy FI 414198 web

Vaadi kunnon takuu

Erilaisten määräysten noudattaminen kertoo yrityksestä paljon. Ottaako se vastuuta tekemisistään, onko se luotettava, löytyykö tarvittavaa ammattitaitoa?

Yrityksen ammattitaito vaikuttaa sen toimintatapaan. Paneutuuko yritys juuri Sinun kohteesi yksityiskohtiin, kuten katemateriaaleihin, kattokallistuksiin, kattorakenteiden tuuletukseen ja onko toiminta joustavaa ja Sinun tarpeesi huomioivaa?

Palo- ja työturvallisuudesta ei saa tinkiä. Yrityksen toiminta pitää olla vastuuvakuutettua ja työnjälki tulee olla hyvän työtavan mukaista. Nämä asiat on hyvä tiedostaa ja keskustalla niistä ennen päätöksen tekemistä.

MH-Kate Oy myöntää asentamalleen katteelle 10 vuoden kirjallisen takuun. Toimitamme tilaajalle Kattoliitto ry:n lomakkeelle laaditun Takuusitoumuksen, jossa määritellään takuuehdot.

opas suunnittelu

Turvallisuus on meille ykkösasia

Asiantuntevan kattourakointiliikkeen tunnistaa usein jo työmaan perusteella. Järjestelmällisyys ja siisteys kertovat paljon. Mutta vielä tärkeämpää on, että käytettävissä on vähintään määräysten mukainen sammutusvälineistö sekä työturvallisuuden kannalta tärkeät varusteet, esim. turvakaiteet sekä kulkutie katolle. Hyvin organisoidulla, perehdytetyllä henkilökunnalla ja turvallisella työmaalla tehdään parasta jälkeä.

opas turvallisuus

Katon tärkein kohta on yksityiskohta

Kuka tahansa urakoitsija osaa levittää bitumikatetta tasaiselle pinnalle. Mutta kun eteen tulee katon reuna, läpivienti tai poikkeuksellinen muoto, alkaa olla kysyntää ammattitaidolle.

Hyvä bitumikate syntyy ainoastaan oikein tehdyistä yksityiskohdista, jotka ovat teknisesti hyvin suunniteltu ja testattu. Ja joiden tekemiseen katon asentajat on koulutettu. Kun haluat hyvän kattourakoitsijan, valintasi on MH-Kate.

opas yksityiskohta

Huopakaton huolto

Kaikkien kattojen kestävyyden ja vedenpitävyyden varmistamiseksi on erittäin tärkeää, että niitä huolletaan säännöllisesti. Huoltotoimenpiteet vaikuttavat oleellisesti myös katteen käyttöikään. Katolle ja vesikouruihin kertyvät puiden lehdet ja roskat estävät veden poistumisen katolta ja luovat kasvualustan esim. sammaleelle, jäkälälle ja kasvien taimille.

On kattosi muoto millainen tahansa, vesikourut ja kattokaivojen ympäristö on puhdistettava roskista säännöllisesti. Kattotarkastus ja roskien poisto suositellaan tehtäväksi keväällä ja syksyllä. Tasakatoilla on syytä käydä useamminkin. Näin varmistat, että vesi pääsee poistumaan katolta kattokaivon kautta eikä kattosi ole jatkuvassa vesipainekokeessa. MH-Katteelta saat myös katon huoltopalvelua, ota yhteyttä!

opas huolto

Tarvitsetko rakennusluvan?

Harkitessasi kattomateriaalin vaihtoa, ole yhteydessä paikkakuntasi rakennusvalvontaan, sillä katon materiaalin vaihto voi vaatia toimenpide- tai rakennusluvan.

opas lupa

Tarvetta asbestikartoitukselle?

Ennen vuotta 1994 rakennetuissa kiinteistöissä on lain mukaan tehtävä asbestikartoitus ennen saneeraustoimenpiteiden aloittamista. MH-Kate tekee tarvittaessa kartoituksen ja otamme asbestinäytteet.

opas asbesti

Muista rakentamisilmoitukset!

Sekä yritysten että kotitalouksien on annettava Verohallinnolle tietoja rakentamisesta. Tällaisia ovat mm. urakka- ja työntekijätiedot. Katso lisätiedot tarvittavien rakentamisilmoitusten tekemisestä Verohallinnon verkkosivuilta.

opas ilmoitus

Arviointi paikan päällä

Tulemme veloituksetta katsomaan kohteen ennen tarjouksen tekemistä. Näin varmistumme juuri Sinun kohteesi yksityiskohtien toteuttamisesta sekä oikeiden työtapojen ja materiaalien valinnasta. Voimme samalla keskustella tarkemmin tarjolla olevista materiaaleista ja työn toteutuksesta.

Ota yhteyttä, MH-Kate on luotettava kumppani – meidän kanssa on helppo asioida.

opas taina
 
© 2024 MH-Kate Oy • Tietosuoja