×   Sulje
MH-Kate Oy Facebook MH-Kate Oy Facebook MH-Kate Oy Instagram
Ota yhteyttä, kysy tarjous!
Lataa kattoasentajan opas!
myynti@mh-kate.fi (06) 417 1100
☰  Valikko

Ostajan opas - Yksityiset

MH-Kate Sinua varten

MH-Kate tarjoaa omakotitalojen omistajille vaivatonta huopakattoratkaisua avaimet käteen toimituksella!

Keskustelemme mielellämme myös projektin rahoitusvaihtoehdoista. Ole huoletta – me osaamme.

Helpottaaksemme kattoremonttiasi, olemme koonneet listan asioista, joita sinun olisi hyvä käydä läpi kattomateriaalia ja urakoitsijaa valitessasi.

Vaihda Ostajan opasta :  Yritykset  -  Taloyhtiöt  -  Yksityiset

 

Huopakatto – tyylitietoisen valinta

Nykyajan pelkistettyihin, moderneihin pulpettikattoisiin omakotitaloihin huopakatto on ehdoton valinta.

Huopakatto sopii jokaiselle katolle. Mitä monimuotoisempi katon muoto on tai mitä suurempi kohde on, niin sitä varmemmin siinä on huopakatto.

Myös laattakaton eli palahuopakaton malli- ja väri valikoima on laaja ja kasvaa koko ajan.

Mitä jyrkempi talosi katto on, sitä suurempi vaikutus sillä on talosi ulkonäköön; katto on iso osa kotisi julkisivua. Saat uudistettua kotisi julkisivun mieleiseksesi helposti. Bitumikatto on erinomainen valinta!

Ostajan opas huopakatto

Miksi huopakatto?

Huopakatto on luotettava, taloudellinen, hiljainen, pitkän elinkaaren omaava ja ennen kaikkea näyttävä valinta katollesi. Huopakatto sopii jokaiselle katolle. Huopakatto on hiljainen. Huopakatto on myös turvallinen; katolta eivät lumet luista kenenkään päälle. Lapset voivat leikkiä ulkona ja voit hakea turvallisesti postin, ilman että katon lumet putoavat niskaasi.

Nykyiset SBS-kumibitumikermit soveltuvat suomalaiseen ilmastoon. Ne kestävät hyvin lämpötilojen vaihtelua. Pintakermin sirote suojaa kermiä rasitukselta ja UV-säteiltä sekä mahdollistaa eriväriset kermit.

Toimivia huopakattoja on suurissa teollisuus- ja kauppakiinteistöissä, julkisrakennuksissa, kerros- ja rivitaloissa sekä omakotitaloissa.

Huopakatto soveltuu erittäin hyvin tasakattoisiin kiinteistöihin. Huopakatto asennetaan usein myös pelti- ja tiilikattojen alle sen vesitiiviyden takia.

Olemassa olevat loivat konesaumapeltikatot, joissa ongelmana ovat usein toistuvat vesivuodot voidaan saneerata kustannustehokkaasti. Olemassa olevan katteen päälle asennetaan erikoismineraalivillalevyt ja sen päälle kumibitumikermi- tai pvc-kate.

huopakatossa on tyyliä

Koska katto pitää uusia?

Katto on syytä uusia, kun pintasirotteet ovat lähteneet tai korjattavia kohtia alkaa olla paljon. Uusi katto on paikallaan myös silloin, jos katolle on kertynyt paljon kasvustoa, esim. sammalta ja kasvien taimia.

huopakaton uusiminen

Mitä on katon alla?

Katon tärkein tehtävä on suojata sen alapuolisia rakenteita säänvaihtelulta. Kallein omaisuutemme on juuri katon alla, on siellä sitten tuotantokoneita tai kodin omaisuutta. Siksi on tärkeää huolehtia vesikatteen kunnosta ja kiinnittää huomiota urakoitsijan valintaan.

mitä on huopakaton alla?

Mieti, millaisen urakoitsijan haluat katollesi?

Oikein valitut kattomateriaalit sekä ammattitaitoinen suunnittelu vaativat vielä ammattitaitoisen toteutuksen ja valvonnan. Meillä ne ovat kohdillaan. Panostamme työntekijöidemme kouluttamiseen sekä työmaakohtaiseen perehdytykseen. Koulutamme henkilöstöämme suunnitelmallisesti ja kaikilla eristäjillämme on voimassa olevat tulityö- ja työturvallisuuskortit sekä e-perehdytys. Henkilöstömme on saanut monipuolisen koulutuksen työhönsä alan viimeisimmän tiedon ja kehityksen mukaan. Myös Valttikortit, jotka ovat työturvallisuuslain mukaiset henkilötunnisteet, löytyvät henkilökunnaltamme. Kehityskeskustelut ovat osa yrityksemme henkilöstöhallintoa.

Ennen tilauksen tekemistä on hyvä miettiä, haluatko remontin tehtävän vain nopeasti vai aidosti perehtyen kohteesi yksityiskohtiin kuten katemateriaaleihin, kattokallistuksiin, kattorakenteiden tuuletukseen ja onko toiminta joustavaa ja Sinun tarpeesi huomioivaa?

Kuka tahansa urakoitsija osaa levittää bitumikatetta tasaiselle pinnalle. Mutta kun eteen tulee katon reuna, läpivienti tai poikkeuksellinen muoto, alkaa olla kysyntää ammattitaidolle! Nämä ovat juuri ne yksityiskohdat, jotka pitää olla teknisesti hyvin suunniteltuja ja testattuja. Mikä oleellista, nämä kaikki tulevat esiin omakotitaloissa.

Pääsääntöisesti teemme kattoja normaalien työaikojen puitteissa, se on suuri työturvallisuustekijä sekä henkilöstömme arvostamista. Kattoasentajan työ on ruumiillista työtä ja se tehdään raittiissa ulkoilmassa korkealla. Perehtyminen kohteeseesi ja normaalien työaikojen noudattaminen ei suinkaan tarkoita, ettetkö saisi uutta huopakattoasi muutamassa päivässä.

Hyvin organisoidulla, perehdytetyllä henkilökunnalla ja turvallisella työmaalla tehdään parasta jälkeä. Kun haluat hyvän urakoitsijan, valintasi on MH-Kate!

urakoitsija yks

Vastuullinen rakentaminen

MH-Kate Oy:n toiminta on sertifioitua

Yrityksemme tekemät kattojen lämmön- ja vedeneristystyöt sekä muut rakennusten ulkopuoliset vedeneristystyömme on sertifioitua laatua.

Bureau Veritas myönsi yrityksellemme alan ensimmäisten joukossa ISO9001 ja ISO14001 sertifikaatit osoituksena ammattimaisesta ja laadukkaasta sekä ympäristön huomioivasta liiketoiminnan harjoittamisesta. Olemme iloisia tästä ulkopuolisen tahon tekemästä arvioinnista, se on suuri arvostus yrityksemme tekemästä jokapäiväisestä työstä. Jatkuvan parantamisen ja kehittämisen työtä on tästä hyvä jatkaa, onhan asiakastyytyväisyys toimintamme kulmakivi.

Suomen Asiakastieto Oy on myöntänyt MH-Katteelle Suomen Vahvimmat Platina-sertifikaatin vuodesta 2010. Sertifikaatti myönnetään ainoastaan parhaista parhaille: vain alle 10% suomalaisista yrityksistä täyttää sertifikaatin tiukat kriteerit. Luokitus on merkki yrityksen erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.

Olemme Luotettava Kumppani! Tilaajavastuulain edellyttämät raportit yrityksestämme ovat maksutta saatavissa tilaajavastuu palvelusta. Hae ajantasainen tilaajavastuuraporttimme täysin veloituksetta osoitteesta https://www.vastuugroup.fi/fi-fi/

MH-Kate Oy on Kattoliitto ry:n jäsenyritys. Kattoliitto edistää hyvää kattorakentamista, edistää alan tutkimus- ja kehitystyötä, kouluttaa sekä ohjata vaatimusten ja standardien kehittymistä.

Myönnämme asentamallemme katteelle 10 vuoden kirjallisen takuun. Haluamme tarjota Sinulle parhaan mahdollisen lopputuloksen.

BV ISO9001 ISO14001

www.tilaajavastuu.fi logo

PL LOGO MH Kate Oy FI 414198 web

Huopakaton huolto

Kaikkien kattojen kestävyyden ja vedenpitävyyden varmistamiseksi on erittäin tärkeää, että niitä huolletaan säännöllisesti. Huoltotoimenpiteet vaikuttavat oleellisesti myös katteen käyttöikään. Katolle ja vesikouruihin kertyvät puiden lehdet ja roskat estävät veden poistumisen katolta ja luovat kasvualustan esim. sammaleelle, jäkälälle ja kasvien taimille.

Vesikourut ja kattokaivojen ympäristö on puhdistettava roskista säännöllisesti. Kattotarkastus ja roskien poisto suositellaan tehtäväksi keväällä ja syksyllä. Tasakatoilla on syytä käydä useamminkin. Näin varmistat, että vesi pääsee poistumaan katolta kattokaivon kautta eikä kattosi ole jatkuvassa vesipainekokeessa. Myös katon pintaa mahdollisesti raapivat puiden oksat tulisi leikata pois, koska heiluessaan ne raapivat katepinnan rikki.

MH-Katteelta saat myös katon huoltopalvelua, ota yhteyttä!

huopakaton huolto

Tasakatosta harjakatoksi

Moni omakotitalon omistaja pohtii kysymystä, muutanko taloni tasakaton harjakatoksi?

Muuttaminen tasakatosta harjakatoksi ei ole tarpeellista katon vedenpitävyyden vuoksi. Nykyajan SBS-kumibitumituotteilla on hyvät kylmänkesto ja elastisuus ominaisuudet.

Jos mietit kattomuodon muutosta, ota rakennesuunnittelija avuksesi parhaan mahdollisen lopputuloksen saamiseksi.

tasakatosta harjakatoksi

Tarvitsetko rakennusluvan?

Harkitessasi kattomateriaalin tai kattomuodon vaihtoa, ole yhteydessä paikkakuntasi rakennusvalvontaan, myös katon materiaalin tai värin vaihto voi vaatia toimenpide- tai rakennusluvan.

Mikäli kattomateriaali vaihtuu huovasta pelliksi niin vanha kate tulisi purkaa palokuorman takia.

huopakatto rakentamislupa

Tarvetta asbestikartoitukselle?

Ennen vuotta 1994 rakennetuissa kiinteistöissä on lain mukaan tehtävä asbestikartoitus ennen saneeraustoimenpiteiden aloittamista. MH-Kate tekee tarvittaessa kartoituksen ja otamme asbestinäytteet.

huopakatto asbestikartoitus

Muista rakentamisilmoitukset!

Sekä yritysten että kotitalouksien on annettava Verohallinnolle tietoja rakentamisesta. Tällaisia ovat mm. urakka- ja työntekijätiedot. Katso lisätiedot tarvittavien rakentamisilmoitusten tekemisestä Verohallinnon verkkosivuilta.

huopakatto ja rakentamisilmoitus

Kotitalousvähennys

Huomioithan, että voit saada tekemästämme työstä kotitalousvähennyksen. Katso lisätieto Verohallinnon nettisivuilta.

Huopakatto kotitalousvähennys

Arviointi paikan päällä

Tulemme veloituksetta katsomaan kohteen ennen tarjouksen tekemistä. Näin varmistumme juuri Sinun kohteesi yksityiskohtien toteuttamisesta sekä oikeiden työtapojen ja materiaalien valinnasta. Voimme samalla keskustella tarkemmin tarjolla olevista materiaaleista ja työn toteutuksesta.

Ota yhteyttä, MH-Kate on luotettava kumppani – meidän kanssa on helppo asioida.

Huopakattoremonttiremontin hinnan arvio

Huopakatto – tyylitietoisen kustannustehokas valinta!

 

Lähetä tästä tarjouspyyntö, tulemme maksuttomasti mitoille tarjouksen tekemistä varten!

Tarjouksen lähetämme emaililla, saatte rauhassa tutustua tarjoukseemme.

© 2024 MH-Kate Oy • Tietosuoja