×   Sulje
MH-Kate Oy Facebook MH-Kate Oy Facebook MH-Kate Oy Instagram
Ota yhteyttä, kysy tarjous!
myynti@mh-kate.fi (06) 417 1100
☰  Valikko

ROOFMAN

ROOFMAN – laatuleima katollesi

Tiivis katto – avoin ja läpinäkyvä palvelu. ROOFMAN on MH-Katteen ratkaisu omakotitaloasujan kattohuoliin. Me teemme, paikkaamme ja korjaamme laatta- ja kolmiorimakatteet. Ammattilaisen otteella, vuosikymmenten kokemuksella.

Jotta sinä tiedät, mitä vesikatteesi alla on.

ROOFMAN syntyi tarpeeseen

Päätimme MH-Katteessa luoda kuluttajille suunnatun ROOFMAN-konseptin. Liikkeelle sysäävänä tekijänä oli selkeä markkinasta kumpuava tarve kattotyön aikaisesta dokumentoinnista. Asiakas ei useinkaan itse käy katolla, eikä se ole edes tarpeellista, jos on ammattiliikkeen kanssa tekemisissä.

Silmiä hivelevä lopputulos ei vielä välttämättä kerro mitään työn jäljestä, vaan yksityiskohdat ratkaisevat.

Dokumentoinnilla voit kuitenkin olla varma, että kattosi on tehty asianmukaisesti – yksityiskohdat tuntien. ROOFMAN-konseptilla otamme kuvat kaikista tärkeistä ja käyttöikään vaikuttavista kohdista. ROOFMAN–toimintamalliin kuuluu myös avoimuus ja rehellisyys, oma henkilöstö ja kalusto. Markkinoilla esiintyvää tapaa, että vedeneristysurakka myydään eteenpäin, ei kuulu MH-Katteen toimintaperiaatteisiin.

Kun teet kaupat meidän kanssamme, katon tekevät omat ROOFMAN-miehemme.

Valitse katollesi tekijä jonka tunnet – ota yhteyttä!

 

ROOFMAN logo

MH-Katteen ROOFMAN-konsepti:

Dokumentaatio, huoltokirja, takuu

Kun tilaat meiltä uuden katon tai katon saneerauksen ROOFMAN-konseptilla dokumentoimme Sinulle työvaiheet sekä kuvat katostasi ennen ja jälkeen. Kattotyön jälkeen saat ROOFMAN-kansion digitaalisena tai paperisena versiona, joka sisältää työvaihedokumentoinnin lisäksi katon huoltokirjan sekä takuutodistuksen 10 vuotta. ROOFMAN-kansion dokumenteilla saattaa asunnon myyntitilanteessa olla suuri merkitys, kattoremontti on kuitenkin iso remontti ja vaatii pääomaa.

Kotitalousvähennys

Loppudokumenttien mukana tulevaan laskuun erittelemme toteutuneen työn osuuden kotitalousvähennyksen hakemiseksi verottajalta.

Asiakkaan yksityisyys on meille tärkeää

Emme kulje ovelta ovelle, emmekä jää ”pakkomyymään” paikanpäälle. Tarjouksen tekovaiheessa asiakkaan ei ole välttämätöntä olla paikalla, koska käymme vain katolla ottamassa mitat ja suunnittelemassa parasta mahdollista remonttitapaa. Emme tule sisätiloihinne. Tarjouksen saat sähköpostitse tai kirjeellä ja soitamme teille kertoaksemme sen sisällöstä.

Rahoitus

Me teemme katon – sen me osaamme. Lainarahoitusta saat edullisemmin ja kätevästi omasta pankistasi. Maksuajasta voimme aina neuvotella.

Vältetään turhia toimenpiteitä

Toimimme läpinäkyvästi, asiakasta kunnioittaen. Jos kattosi saa käyttöikää vuosia pienellä korjauksella, kerromme sen Sinulle ja Sinä päätät, tehdäänkö vain korjaus, uusitaanko katto heti vai palaammeko muutaman vuoden kuluttua uudelleen asiaan koko katon saneerauksesta.

SINÄ olet ROOFMAN:lle tärkein.

Kysy ROOFMAN-kattoa ›

ROOFMAN by MH-Kate Oy

Tärkein on katon alla

Vuosikymmenten aikana kertynyt kokemus ja osaaminen takaavat, että voit huoletta jättää kotisi kattoremonttihuolet MH-Katteen ROOFMAN-ammattilaisen käsiin!

Tunnemme vesikattojen yksityiskohdat. MH-Kate on perustettu 1993 ja olemme tehneet kattoja erilaisiin kohteisiin laadulla ja ammattitaidolla ja omaamme laajan monipuolisen kattotyökokemuksen.

Jokainen katto tehdään mittatilaustyönä, aidosti perehtyen ja suunnitellen juuri Sinun kohteeseesi sopivaksi avaimet käteen -periaatteella.

Koulutamme henkilöstöämme ja myös me yrittäjät kouluttaudumme koko ajan. Toimitusjohtajamme Mikko Törvi on Kattoliitto ry:n puheenjohtaja, joka toimii mm. aloitteellisesti hyvän rakentamistavan mukaisten teknisten ratkaisujen kehittämisessä, näin saamme alan viimeisimmän tiedon käyttöömme ja olemme niitä myös kehittämässä.

Bitumikatto on kauniimmin turvallinen valinta

Katolta eivät lumet luista kenenkään päälle vaan sulavat hallitusti vesikouruun. Sinun ei siis tarvitse miettiä mihin säilöt katolta tulevat lumet, koska ne tulevat sulana vetenä alas. Lapset voivat leikkiä ulkona, ja voit hakea turvallisesti postin, ilman että katon lumet putoavat niskaasi.

Et tarvitse lumiesteitä.

Bitumikatto räystäs

Bitumikatto on perinteinen ja laadukas valinta

Laattakatto on moni-ilmeinen katemateriaali, jonka malleissa ja värivalikoimissa valikoima on laaja. Laattakatto soveltuu niin uudis- kuin korjausrakentamiseenkin. Erityisen hyvin laattakatto pääsee oikeuksiinsa monimuotoisilla ja jyrkillä katoilla. Kattolaatat on valmistettu SBS-kumibitumista ja ovat kestäviä, sitkeitä ja joustavia. Yhdessä aluskatteen kanssa ne muodostavat tiiviin kokonaisuuden. Kattolaatta on hiljainen katevalinta. Se ”ei ropise, ei kopise, ei kolise”.

MH-Kate Laattakatto

MH-Kate Laattakaton pinta

Kolmiorimakatto

Perinteinen kolmiorimakate soveltuu yksikerroskatteeksi uusille ja vanhoille katoille, tyyliltään niin moderneille kuin perinteisille rakennuksille. Kolmiorimakate antaa kodillesi arvokkuutta julkisivuun. Rimat paitsi antavat ulkonäköä myös ohjaavat vettä hallitusti pois katolta. Kolmiorimakate kiinnitetään naulaamalla tasaiselle ja kovalle alustalle.

 Kolmiorimakate

Kolmiorimakate kohde

Kolmiorimakate näytteet 

© 2024 MH-Kate Oy • Tietosuoja